FOTO. Nicio inaugurare de mall fără aglomerație. Oamenii au stat la coadă pe 3 rânduri pentru a intra la AFI

Centrul comercial AFI Brașov s-a deschis azi, după mai multe amânări, în ciuda faptului că ne aflăm în plină pandemie.

Deși Brașovul se află pe un trend ascendent în ceea ce privește infectările cu SARS-CoV-2, iar acest eveniment poate fi unul care propagă virusul, deschiderea a avut loc, iar brașovenii au fost primiți în noul mall începând cu ora 15.00. 

În ciuda apelurilor făcute atât de prefectul Cătălin Văsii, cu o zi înainte de evenimentul de deschidere dar și a apelurilor făcute de alte persoane publice din Brașov- care le-au cerut cetățenilor să nu se înghesuie la mall, cu mai bine de o oră de deschiderea oficială oamenii s-au așezat pe trei rânduri într-o „coadă” specific românească, pentru a se asigura că intră în centrul comercial. Şi asta pentru că, retailerii au oferte la deschiderea noilor magazine, iar oamenii ştiu asta şi vor să profite, chiar cu riscul de a lua gratuit şi un virus. 

Investitorii şi-au luat toate măsurile pentru a reduce incidenţa coronavirusului. Au instalat în zona de intrare un termometru pentru a lua temperatura celor care vor să vină la mall şi au demarcat trasee separate pentru intrare și ieșire. De asemenea, în centrul comercial există mai multe zone în care vizitatorii sunt atenționați cu privire la măsurile de reducere a riscului de infecție. 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.