Cupio a deschis al 18-lea magazin de produse cosmetice profesionale, la Brașov

Cupio, brandul 100% românesc de produse cosmetice profesionale, a deschis un nou magazin în România, ajungând astfel la o rețea națională de 18 magazine. 

Noua locație, de unde femeile care țin la imaginea și îngrijirea personală își pot cumpăra o gamă variată de produse de frumusețe, a fost deschisă în mall-ul AFI Brașov, miercuri, 21 octombrie. 

Primii clienți care au vizitat magazinul Cupio au avut parte de surprize de lansare și oferte promoționale la cele mai cunoscute și apreciate produse din portofoliul Cupio, între care ojele semipermanente Cupio To Go!, lacurile de unghii Cupio in the City, precum și produsele profesionale de machiaj ale brandului. 

Magazinul Cupio este situat la etajul I din AFI Brașov, în apropiere de food-court, este spațios și are un design elegant, respectând conceptul celorlalte magazine din țară. Femeile și profesioniștii din domeniul frumuseții găsesc aici cele mai noi și profesionale produse de make-up, manichiură și îngrijire personală, dar și echipamente pentru dotarea saloanelor, astfel că vor fi la curent mereu cu cele mai noi tendințe care apar în domeniul de Beauty. 

Cupio deține, până în prezent, 18 magazine în țară, fiind prezent cu produsele sale și în orașe precum București, Timișoara, Cluj, Iași, Suceava, Constanța, Arad, Sibiu, Craiova și Târgoviște, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de articole. 

În cei aproape 9 ani de activitate, brandul românesc a dezvoltat sub-branduri proprii precum ojele semipermanente – Cupio To Go!, gelurile UV – CupioGels, gama de vopsele acrilice – Cupio acryl de Luxe, makeup – Cupio Makeup Pro, produse de îngrijire corporală – CupioSpa, lacuri de unghii cu uscare la aer – Cupio in the City, gama de epilare – Cupio Pro Epil și genele false – CupioLash.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.