Grădiniţa din Lunca Câlnicului şi şcoala din Tărlungeni intră în scenariul roşu din cauza unor cazuri noi de COVID

Grădiniţa cu program normal din Lunca Câlnicului şi Şcoala gimnazială din Tărlungeni trec în scenariul roşu.  Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat ieri o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea dezbaterii și votării propunerilor – avizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov și de Inspectoratul Școlar Județean – de trecere în scenariul roșu de funcționare a celor două unităţi de învăţământ.

La Grădinița cu program normal din Lunca Câlnicului, motivul este legat de existența a tre cazuri confirmate de COVID-19 la îngrijitoare și educatoare, iar la Școala gimnazială Tărlungeni – apariția a şapte cazuri de COVID-19 la elevi care provin din două case de copii de pe raza localității.

Cu unanimitate de voturi, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au adoptat Hotărârea nr. 23/05.10.2020, ce prevede trecerea Grădiniței cu program normal din Lunca Câlnicului la scenariul roșu până în data de 11.10.2020, și trecerea Școlii gimnaziale din Tărlungeni la scenariul roșu până în data de 18.10.2020.

1 Trackback / Pingback

  1. Grădiniţa din Lunca Câlnicului şi şcoala din Tărlungeni intră în scenariul roşu din cauza unor cazuri noi de COVID - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.