Intervenţie dificilă a pompierilor, pentru a recupera victimele unui accident dintr-o autoutilitară ce a rămas suspendată pe marginea unui şanţ

Pompierii militari braşoveni s-au confruntat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o intervenţie dificilă pentru salvarea victimelor unui accident, în urma căruia o autoutilitară a rămas suspendată pe marginea unui şanţ, după ce s-a răsturnat, pe DN 1, în zona localităţii Vlădeni.

Potrivit AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a transmis, sâmbătă dimineaţa, că, pentru a putea acorda îngrijiri medicale persoanelor aflate în autovehiculul răsturnat, echipajele de salvatori au fost nevoite să folosească o scară şi să „aibă atenţia sporită pentru ca intervenţia să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”. 

„S-a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale, iar cele două victime au fost transportate la spital de echipajele SMURD, în stare de conştienţă, cu multiple traumatisme”, a precizat ISU Braşov.  

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Poliţiştii spun că şoferul nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul alcooltestului fiind negativ

1 Trackback / Pingback

  1. Intervenţie dificilă a pompierilor, pentru a recupera victimele unui accident dintr-o autoutilitară ce a rămas suspendată pe marginea unui şanţ - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.