Masca devine obligatorie în toate spațiile închise și deschise din județul Brașov

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat în 21 octombrie Hotărârea nr. 20 privind instituirea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus la nivelul județului Brașov.
Printre aceste măsuri se numără:
– Obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise sau deschise din județul Brașov.
– Interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în toate spațiile din județul Brașov cum ar fi – fără a se limita la acestea – saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.
– Interzicerea circulației persoanelor în județul Brașov în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

De asemenea, în localitățile în care incidența este mai mare de 3 cazuri la 1.ooo de locuitori va fi interzisă funcționarea cinematografelor, muzeelor și instituțiilor de spectacole. 

Nu în ultimul rând, sunt interzise activitățile recreative și sportive în aer liber, la care participă mai mult de 1o persoane. 

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.