Noul primar al Braşovului îşi va prelua mandatul săptămâna viitoare. Deocamdată, azi şi-a cunoscut subordonaţii din Primărie

Primarul ales al municipiului Braşov, Allen Coliban, a avut azi o întâlnire cu o parte din personalul Primăriei Braşov, pentru a-şi cunoaşte viitoarea echipă executivă din administraţie. Coliban s-a întâlnit cu şefi de direcţii şi servicii din primărie, „pentru o primă interacţiune”.

„A fost o discuţie prin care am vrut să stabilim ce se va întâmpla după preluarea oficială a mandatului”, a spus Coliban.

Această întâlnire vine după ce săptămâna trecută, Allen Coliban declara, într-o conferinţă de presă, că unul dintre primii paşi după preluarea mandatului va fi o evaluare a angajaţilor, pe criterii de performanţă. La scurt timp, primarul ales a vorit şi într-un interviu pentru Ziare.com despre oamenii cu care ar vrea să lucreze la Primărie: 

„La Brasov avem nevoie de funcționari publici, de aparat administrativ care să fie competent, ambițios și să facă lucrurile cu dragoste pentru oraș și respect pentru brașoveni. Aceasta ar fi prima prioritate“, a spus Allen Coliban în interviul pentru zare.com.

Săptămâna viitoare, Coliban şi noii consilieri locali ai municipiului Braşov îşi vor prelua oficial mandatele câştigate în urma alegerilor din 27 septembrie şo vor depune jurământul. Potrivit unr surse, evenimentul va avea loc fie pe 13, fie pe 15 octombrie, decizia finală aparţinând Instituţiei Pefectului. 

Reamintim că Allen Coliban a câţtigat funcţia de primar al municipiului Braşov, cu 42,05%, având aproximativ 3.400 de voturi în plus faţă de actualul primar al Braşvoului, George Scripcaru care a obţinut 37,65%.  

În Consiliul Local, cele mai multe mandate le va avea Alianţa USR PLUS – 12. PNL va avea 11 mandate, iar PSD – 4. 

Rezultate oficiale în municipiul Braşov. Doar 3 partide au făcut pragul electoral pentru Consiliul Local!

1 Trackback / Pingback

  1. Noul primar al Braşovului îşi va prelua mandatul săptămâna viitoare. Deocamdată, azi şi-a cunoscut subordonaţii din Primărie - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.