OFICIAL. Meciul de dublu în care au evoluat Andreea Mitu și Patricia Țig, anchetat de procurorii francezi: „Corupție sportivă și escrocherie organizată”

Procurorii francezi au demarat o anchetă pentru un meci de dublu de la Roland Garros în care au evoluat și jucătoarele Andreea Mitu și Patricia Țig, informează AFP.
 
Partidă suspectă, mafia pariurilor ar fi intrat pe fir
 
Meciul pe seama căruia a fost deschisă o anchetă de către procurorii francezi este cel dintre Andreea Mitu/ Patricia Ţig vs Madison Brengle/Iana Sizikova (SUA/Rusia), scor 7-6(8), 6-4, din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros.
 
Mai multe semne de întrebare
 
A fost raportat un număr neobişnuit de mare de pariuri la această partidă, iar în plus a fost înregistrată o evoluţie suspectă a jucătoarei Iana Sizikova în gameul al cincilea al setului secund.
 
În acel game, Sizikova a comis două duble greşeli şi nu a ajuns la o minge care pare accesibil de returnat. Româncele au obţinut break-ul la zero şi au preluat conducerea cu 3-2. Sizikova, 25 de ani, ocupă locul 89 în clasamentul probei de dublu şi locul 652 la simplu.
 
Ce spun procurorii francezi
 
Parchetul parizian a deschis o anchetă în care precizează că există suspiciuni de „corupție sportivă” și „escrocherie organizată”.

1 Comentariu

  1. Am văzut la televizor în ce hal de pornit era „publicul” pe românca noastră pe care o huiduia cum numai magrebienii pot s-o facă. Așa că nu mă mir de aceeași reacție a procurorilor pe românca noastră Patricia. Să mă anunțați și pe mine când băieții își vor dovedi teoria.

1 Trackback / Pingback

  1. OFICIAL. Meciul de dublu în care au evoluat Andreea Mitu și Patricia Țig, anchetat de procurorii francezi: „Corupție sportivă și escrocherie organizată” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.