Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă, la dublu

După performanțele din ultimele zile realizate de sportivii noștri aflați la Campionatele Europene de la Munchen și Roma prin câștigarea medalilor de aur la natație, canotaj și aruncarea ciocanului,  joi a venit rândul și  tenisului de masa să reușească o astfel de performanță.

 Echipa Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria) a câştigat, joi, proba de dublu feminin din cadrul Campionatului European individual de seniori la tenis de masa. Finala s- a disputat împotriva perechii Elizabeta Samara/Andreea Dragoman (România). Astfel, pe toate cele trei trepte ale podiumului la dublu feminin se află românce.

Szocs şi Polcanova s-au impus în finala cu Samara şi Dragoman cu scorul de 3-0 (18-16, 11-6, 11-9).

Sunt foarte fericită pentru că am fost dezamăgită după ce am pierdut finala de dublu mixt. Sunt fericită că am câştigat şi că am făcut istorie, a declarat Szocs după finală.

România are şi o medalie de bronz la dublu feminin, obţinută de Adina Diaconu. Diaconu, pereche cu spaniola Maria Xiao, a pierdut în semifinale în faţa echipei Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria), scor  0-3 (2-11, 7-11, 6-11).

Prima medalie la actuala ediţie a CE a fost obţinută de Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, argint la dublu mixt.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.