Meci de tradiție în fotbalul românesc. Steagu’ – U Craiova, din nou pe Tineretului

Echipele care continuă tradiția fotbalistică a Brașovului și Craiovei,  Steagu’ și FC U Craiova vor fi, din nou, față în față într-un meci oficial. Se va întâmpla sâmbătă,  1 august, când pe Stadionul Tineretului, începând cu ora 17.00, cele două echipe se vor înfrunta în cea de-a II-a etapă a Ligii a 3-a.  

Atât SR Brașov, cât și U Craiova 1948 au ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a, au în lot jucători care au evoluat în prima divizie, astfel să se anunță o partidă extrem de interesantă.   

 Chiar dacă vorbim de un meci de liga a 3-a, partida este promovată mai bine decât multe partide din prima ligă. Astfel, Asociația Sportivă SR Brașov, cunoscută mai ales sub numele de Steagu’ a tipărit bilete speciale pentru acest meci: „Suporterii noștri, care au fost și la meciul cu Pucioasa, vor avea ocazia să completeze portretul legendei «stegare» Csaba Györffy, iar oaspeții se aleg cu un mic suvenir care să le amintească de prima vizită sub Tâmpa după mulți ani”.

Biletele la partida SR Brașov –  U Craiova 1948 costă 10 lei la tribunele 1 și 2 și 50 la fotolii. La tribunele 1 și 2, accesul copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani va fi gratuit, condiția fiind ca aceștia să fie însoțiți de un adult. Biletele se vor putea cumpăra în ziua meciului, începând cu ora 16.00. 

În prima etapă, desfășurată în 25 august, jucată pe teren propriu, SR Brașov a câștigat cu  1-0 partida cu ACS Nemere Ghelinţa, echipa brașoveană ocupând locul al 3-lea în clasament. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.