PARLAMENTARE 2020. Foștii lideri PSD Mihai Mohaci și Mihai Popa deschid listele PRO România pentru Parlament

PRO România și-a desemnat candidații pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Lista pentru camera inferioară a Parlamentului îi are în prim-plan pe Mihai Mohaci, care în urma alegerilor locale din 27 septembrie a obținut un loc în Consiliul Județean, fiind și deputat ales pe listele PSD în 2016, și Radu Mitric, cel care tocmai își încheie un mandat în CJ, din partea PSD. 

La Senat, lista este deschisă de Mihai Popa, și el fost deputat ales pe lista PSD. Tot la Senat, pe locul 3 se regăsește și Sorin Susanu, comisar-șef la Protecția Consumatorului, care la alegerile locale a candidat din partea PRO România pentru Primăria Brașov. 

Listele complete ale PRO România pentru Parlamentul României: 

CAMERA DEPUTAȚILOR

  1. Mihai Mohaci
  2. Radu Mitric
  3. Ovidiu Lupu
  4. Dragoș Tohănean
  5. Ionel Dicu
  6. Ciprian Mihai Mada
  7. Any Mery Oncescu

SENAT

  1. Mihai Popa
  2. Gheorghe Popa
  3. Sorin Susanu
  4. Emanuel Preda
  5. Marius Obreja

”Sperăm să convingem locuitorii județului Brașov prin profesionalismul și energia candidaților noștri care să poată să promoveze în Parlament interesele brașovenilor. Este nevoie ca în vremuri vitrege să fie reprezentați și cei mulți, nu doar interesele fiscale ale unei minorități. Este nevoie de măsuri de susținere a micilor întreprinzători locali, atât din zona producției, a agriculturii, a serviciilor și comerțului”, au transmis reprezentanții Pro România. 

1 Comentariu

  1. Adica Mohaci dupa zero zile la CJ si-a si terminat treaba si vrea in Parlament? Iar fuge la functii?/Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.