Președintele Adrian Veștea despre Marius Dunca: „Un senator născut din pixul lui Dragnea”. Urmează procesele?

După ce președintele PSD Brașov, Marius Dunca, l-a atacat prin declarații publice pe președintele PNL Brașov, Adrian Veștea,  pe care l-a acuzat că l-a „tolerat” pe Antrei Kadas, liderul liberalilor brașoveni a ripostat, încercând să își apere imaginea. 

„Marius Dunca este un senator născut din pixul lui Dragnea”, a declarat Veștea, care a amintit că liderul social-democraților brașoveni „nu a avut curajul de a candida uninominal.

„Nu cred că a avut curajul de a se prezenta în fața cetățenilor din județul Brașov pentru a obține voturile. Lucrul acesta nu îl spun doar eu, la nivel declarativ, ci rezultă din orice sondaj sau cercetare sociologică”.  

De altfel, Adrian Veștea spune că Marius Dunca „se activează” doar în perioadele electorale, așa cum a făcut și la alegerile europarlamentare, când l-a acuzat pe președintele PNL Brașov că blochează proiectul de regularizare a pârâului Bârsa și de regularizare a Besălcinului, acestă ultimă lucrare fiind necesară funcționării Aeroportului Brașov. 

Afirmațiile de zilele trecute ale senatorului Marius Dunca par a fi ultimele nesancționate de Adrian Veștea, care a anunțat că „în perioada următoare îmi rezerv dreptul de a-l acționa în judecată pentru toate afirmațiile defăimătoare făcute la adresa mea, afirmații preluate, în mare parte, de persoane din presa locală sau națională. Orice asociere va fi făcută din acest moment, fără probe și fără dovezi, ci în baza unor simple speculații”. 

 

Reacția președintelui PNL Brașov vine după ce vineri, într-o conferință de presă, Marius Dunca a declarat că a primit un mesaj de amenințare de la Andrei Kadas și a spus că Veștea este cel care l-a promovat pe Kadas. 

Dunca a declarat, vineri că Adrian Veştea, în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi al PNL Braşov, a permis clanurilor mafiote să ia decizii în ceea ce priveşte administrarea acestui judeţ.

„Kadas este preşedintele Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Judeţean, prin el, Veştea taie şi spânzură tot. Ce-şi doresc ei sunt spitalele din judeţul Braşov aflate în subordinea Consiliului Judeţean. Este clar, pentru toată lumea, că între Veştea şi clanurile mafiote există o legătură strânsă. Am văzut fotografii de la ziua lui Veştea, în care el şi Kadas se bucură de prietenia care îi leagă”, a declarat Marius Dunca.

Acesta a mers mai departe, şi a spus că a primit ameninţări „sub conducerea PNL“, iar colegul său de la Săcele, primarul Virgil Popa, a avut frânele maşinii tăiate, iar celui al oraşului Zărneşti, Alexandru Igrişan, i-au fost sparte geamurile casei şi aruncate sticle incendiare în locuinţă. „Apare întrebarea, de ce doar unor primari PSD li s-a întâmplat asta?“, a spus Dunca vineri, în conferinţa de presă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.