Motivul pentru care Goidescu a fost „afurisit” de conducerea PER. Nu a respectat disciplina de partid. Ce a pierdut?

Președintele executiv al PER, Cătălin Nămăescu, care este și președinte interimar al PER Brașov, a explicat vineri de ce a fost exclus definitiv Ionel Goidescu din PER.

namaescu

„Nu a respectat disciplina de partid. Goidescu a stat într-o poziție de neutralitate. În politică nu există neutralitate. În Biroul Executiv Național s-a stabilit direcția, iar Goidescu nu a vrut să negocieze nici cu unii, nici cu alții. La ședința de partid de la Brașov, la care au fost prezenți mulți oameni, Goidescu a amenințat cu DNA și a adresat injurii. Cred că astfel de lucruri nu pot fi tolerate. Un act mai mare de indisciplină nu există. S-a discutat atunci două ore. A venit chiar președintele partidului la Brașov, pentru a asculta toate părțile”, a declarat Nămăescu.

Pe de altă parte, Ionel Spinean a afirmat că în Consiliul Județean, PER l-a susținut pe Adrian Veștea.

spinean

„Nu avem protocol cu PNL, dar PER fiind un partid de centru-dreapta l-a susținut pe Adrian Veștea”,  a declarat Spinean.

La Ghimbav, partidul de centru-dreapta a tras spre stânga, în Consiliul Local făcând alianță cu PSD. Dar, Spinean are și o explicație: „Proiectul meu este finalizarea Aeroportului Internațional Brașov, iar la Gimbav avem nevoie de sprijinul primarului, care este social-democrat”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.