Prefectul Cătălin Văsii, apel către braşoveni, pentru ziua deschiderii AFI: Noul mall nu pleacă nicăieri. Nu transformaţi deschiderea într-un punct de debut al unor noi îmbolnăviri

Prefectul Brașvoului, Cătălin Văsii, le transmite Brașovenilor că „noul mall nu pleacă nicăieri” şi că „el va fi tot acolo şi mâine şi poimâine”. Declaraţia prefectului vine în contextul în care noul mall din Centrul Civic se va deschide oficial pentru public mâine, 21 octombrie. Autorităţile fac astfel un apel către cetăţeni să nu aglomereze mall-ul la momentul deschiderii, pentru a evita astfel riscul de răspândire a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. 

„Prin definiție, acest moment festiv presupune o aglomerație de persoane. În momentul actual, având în vedere situația epidemiologică în care ne aflăm, orice zonă care presupune prezența simultană a unui număr mare de persoane presupune o creștere a riscului de infectare cu noul coronavirus. Solicitarea noastră, a autorităților, este să acționăm împreună cu dumneavoastră, cetățenii, pentru prevenirea răspândirii acestui virus, iar evitarea creării aglomerației este una dintre măsurile esențiale care trebuie respectate. Noul mall nu pleacă nicăieri. Va fi tot acolo și poimâine și săptămâna viitoare. Vă rog să nu vă gândiți la acest lucru și să nu transformați ziua de deschidere a mall-ului în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”, a transmis prefectul Cătălin Văsii, printr-un mesaj video. 

Prefectul spune că în judeţul Braşov se înreguistrează o creştere a numărului de cazuri de COVID-19 dar şi o creştere a incidenţei îmbolnăvirilor. Deşi spune că nu-şi doreşte introducerea unor noi restricţii, reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat că acest lucru se va întâmpla dacă situaţia o cere. 

Prefectul Mihai Cătălin Văsii, apel către brașoveni: „Vă rog să nu transformați ziua de deschidere a noului mall în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”.

Publicată de Instituția Prefectului Județul Brașov pe Marţi, 20 octombrie 2020

1 Trackback / Pingback

  1. Prefectul Cătălin Văsii, apel către braşoveni, pentru ziua deschiderii AFI: Noul mall nu pleacă nicăieri. Nu transformaţi deschiderea într-un punct de debut al unor noi îmbolnăviri - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.