Un șofer băut a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au găsit la scurt timp

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelui acestuia”.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă, 3 octombre, în jurul orei 12,10, când un bărbat în vârstă de 62 ani, care conducea un autoturism pe str. Fabricii din satul Colonia Bod, județul Brașov, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 65 ani, care se deplasa pe bicicletă. Șoferul a oprit la fața locului, iar la scurt timp a părăsit locul faptei. Ulterior, el a fost identificatde către polițiști, tot pe raza comunei Bod.

Biciclistul accidentat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarul penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a transmis Poliția Brașov. 

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Un șofer băut a lovit un biciclist și a fungit de la locul accidentului. Polițiștii l-au găsit la scurt timp - NewsTimes
  2. Un șofer băut a lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au găsit la scurt timp - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.