1.200 de elevi din municipiul Braşov nu au niciun fel de dispozitiv, pentru a participa la cursurile online, în „scenariul roşu”

Aproximativ 1.200 de elevi de la școlile din municipiul Brașov, aflate în prezent sub „scenariul roşu”, cu predare exclusiv online, nu deţin niciun fel de dispozitive care să le permită participarea la cursuri.

Afirmaţia îi aparţine primarului Braşovului, Allen Coliban, care spune că are la dispoziţie această cifră în urma centralizării datelor oferite de directorii de unităţi de învăţământ, după teleconferinţa pe care a avut-o cu aceştia săptămâna trecută. 

Situaţia va fi reglată însă, cu ajutorul tabletelor achiziţionate de Ministerul Educaţiei., a precizat edilul. Judeţul Braşov va primi 8000 de dispozitive, iar o parte din ele vor ajunge la cei 1.200 de elevi din municipiu. 

„Cei 1.200 de elevi vor primi tablete din lotul trimis de Ministerul Educației în teritoriu. În județul Brașov au fost distribuite în jur de 8.000 de tablete. În acest plan de distribuire există suficente dispozitive pentru municipiul Brașov”, a declarat Allen Coliban.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.