Anul acesta nu vom mai avea paradă de Ziua Națională. Orban: „Va fi o sărbătorire în condiţii mult mai stricte”

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, faptul că se va sărbători Ziua Naţională cu respectarea regulilor de protecţie sanitară, însă nu se va mai organiza parada ca în anii trecuţi. 
„Normal că vom sărbători Ziua Naţională, dar vor fi respectate toate regulile de protecţie sanitară (…) Cu siguranţă nu va mai fi acea paradă. Cu siguranţă, nemaifiind parada, nu va mai exista motiv ca oamenii să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în condiţii mult mai stricte, care să ţină cont de numărul maxim de persoane în spaţiu deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli pe care le vom respecta cu stricteţe”, a spus Orban.  
Întrebat de jurnalişti dacă poate fi organizată o paradă „online” fără participarea oamenilor, Orban a precizat că o decizie va fi luată în jurul datei de 14 noiembrie. 
„Obiectivul nostru este să reducem numărul de persoane care contractează acest virus pervers. Vom vedea condiţiile concrete. Cel mai probabil vom reglementa în Hotărârea de Guvern prin care vom prelungi starea de alertă, care va fi adoptată în jurul datei de 14 noiembrie”, a mai spus premierul Ludovic Orban. (sursa:Agerpres)
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.