Intervenţie de deszăpezire pe Drumul Poienii, pentru înlăturarea poleiului

Pe drumul de Poiană s-a intervenit cu material antiderapant, pentru combaterea poleiului, a anunţat Primăria Braşov. Utilajele au ieşit în stradă de la ora 6.00 , astfel că o oră mai târziu, circulaţia se desfăşura în condiţii mai bune, susţine viceprimarul Sebastian Rusu. 

„În această dimineață, începând cu ora 6.00, am intervenit pe drumul de Poiană cu material antiderapant, deoarece, în special în zona dintre Cabana Junilor și Poiana Brașov, din cauza condițiilor meteo, se formase polei pe carosabil și exista riscul producerii de accidente. În felul acesta am avut ocazia și să testăm timpul de reacție al operatorului de deszăpezire. În momentul în care a început circulația mai intensă pe acest tronson, după ora 7.00, carosabilul se prezenta în condiții optime. Tot în această dimineață am verificat și zonele mai înalte din Brașov, cum ar fi Dobrogeanu Gherea, dar nu a fost nevoie să intervenim”, a declarat Sebastian Rusu, viceprimar al municipiului Brașov.

 

Pentru reducerea timpului de intervenție și creșterea eficienței, activitatea de deszăpezire va fi asigurată din cele trei centre amenajate pe str. Carierei, str. Zizinului și Poiana Brașov. Activitatea de deszăpezire va fi asigurată, conform contractului, cu toate cele 86 de utilaje disponibile: 

  •  31 de utilaje de mari dimensiuni cu lamă și răspânditor;
  •  15 unimoguri cu lamă și răspânditor; 
  • 2 tractoare cu lamă și răspânditor; 
  • 24 de tractorașe cu lamă și răspânditor; 
  • 14 utilaje de încărcare: încărcătoare frontale, buldoexcavatoare și buldozere.

În acest moment, Municipalitate are în depozite peste 2.000 de tone de material antiderapant.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.