Noul plan pentru piețele din Brașov. Comercianții nu vor mai fi scoși din halele de la „Dacia”, „Tractorul” și „Bartolomeu”

După ce sâmbătă Primăria Brașov a anunțat că la piețele „Dacia”,  „Bartolomeu” și „Tractorul” se vor închide halele, iar comercianților li se vor amenaja standuri în aer liber, duminică seara municipalitatea brașovenă a comunicat alt plan. 

Mai exact, primarul Brașovului Allen Coliban a declarat că sâmbătă a avut un dialog cu premierul Ludovic Orban, pe tema soluțiilor pe care le avem pentru a nu închide piețele.

„Astăzi, împreună cu domnul Prefect Mihai Cătălin Văsii, am fost în piețele Dacia, Tractorul și Bartolomeu, pentru a găsi soluții de transformare a lor în spații conforme cu noile prevederi. Concluzia fost următoarea: păstrăm piețele deschise și comercianții la locul lor. Vor fi eliminate închiderile cu policarbonat de pe două dintre laturi și va fi asigurată o bună ventilație, în aceste condiții nemaifiind necesară mutarea tarabelor în stradă”, a declarat Allen Coliban. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.