Primăria Brașov caută director nou pentru Direcția Tehnică. Data concursului este chiar înainte de Crăciun

Primăria Braşov scoate la concurs postul de director al Direcţiei Tehnice, care până acum era ocupat interimar. Aceasta este una dintre cele mai importante funcţii publice din Primăria Braşov, având în vedere că directorul tehnic gestionează activitatea de întreținere și reparații drumuri publice, întreținere zone verzi, curățenie și deszăpezire, iluminatul public și, nu în ultimul rând, investițiile realizate din bugetul local.

În același timp, directorul tehnic are și o mare responsabilitate în gestionarea fondurilor publice, având în vedere că, de exemplu, în 2020 bugetul de gospodărire a orașului este de peste 150 de milioane de lei, la care se adaugă capitolul de investiții.

Dosarele se depun până la 14 decembrie

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 14 decembrie, iar proba scrisă va avea loc în data de 24 decembrie. „În cursul zilei de astăzi (ieri), așa cum am promis încă de la preluarea mandatului, am lansat concursul pentru ocuparea postului de director tehnic în Primăria Brașov. Este una dintre cele mai importante poziții și am nevoie să fie ocupată de un profesionist, care să răspundă așteptărilor brașovenilor în ceea ce privește administrarea orașului, dar și să gestioneze cu multă responsabilitate bugetul alocat activităților pe care le coordonează. Toate activitățile din cadrul aceste direcții sunt importante, pentru că se reflectă direct asupra calității vieții a fiecărui brașovean”, a declarat primarul Allen Coliban.

Cinci servicii şi un compartiment în subordinea Direcției Tehnice

Printre atribuţiile Direcţeii Tehnice sunt asigurarea îmbunătățirii circulației pe drumurile publice, amenajarea zonelor de agrement, asigurarea activității de salubrizare și deszăpezire a domeniului public, realizarea investițiilor necesare dezvoltării municipiului și monitorizarea activității de transport de persoane și de mărfuri. În subordinea Direcţiei Tehnice se află mai multe compartimente şi servicii, respectiv Serviciul Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației, Serviciul Amenajare Zone de Agrement, Serviciul Urmărire Contracte Salubrizare și Deszăpezire, Serviciul Investiții Serviciul Administrare Patrimoniu și Urbanism Comercial  şi Compartiment Transport și Monitorizare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.