Paznicul unei firme de dezmembrări din Braşov, amendă de 25.000 de lei pentru incendierea deşeurilor şi poluarea aerului

Paznicul unei firme de dezmembrări auto din municipiul Braşov a primit o amendă consistentă după ce a fost surprins în timp ce încerca să scape de deşeurile din curtea firmei, dându-le foc. 

Polițiștii locali s-au autosesizat la apariția unor imagini pe canalele de socializare, în care se vedea un fum dens și negru. Un echipaj de la Biroul Rutier a fost dirijat de urgență în zona centurii CET-ului, unde a descoperit că mai multe persoane au dat foc la deșeurile din lemn compozit și unei gramezi consistente de anvelope, materiale depozitate în curtea unei societăți. Toate aceste deșeuri arse scoteau un fum dens și înecăcios, astfel că polițiștii locali le-au solicitat persoanelor în cauză să stingă focul de îndată.

La doar câteva zeci de minute de la incident, un alt echipaj de la Poliția Locală s-a întors pentru a monitoriza zona. În acel moment au surprins o altă persoană, în curtea societăţii, care dăduse foc unor anvelope auto uzate, printre caroseriile dezmembrate. Politistii locali de la intervenții l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 25.000 lei (conform art. 96 alin(3) pct. 4 din OUG 195/2005) pentru că nu a oprit activitatea de poluare a aerului la solicitarea echipajului rutier.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.