Revelion 2020-2021, fără artificii în Piaţa Sfatului. Artificiile vor fi lansate din 3 zone ale oraşului şi vor putea fi urmărite doar de acasă

Noaptea de Revelion la Brașov va fi marcată de un spectacol de artificii, vizibil din mai multe zone ale orașului. Zonele alese pentru lansarea artificiilor sunt Cetățuia de pe Dealul Straja, zona Coresi și Avantgarden – Bartolomeu.

„Față de anii anteriori, nu vom avea un spectacol organizat în Piața Sfatului, și de aceea am dorit ca brașovenii să poată sărbători trecerea dintre ani cu un spectacol de artificii pe care-l vor putea urmări din casele lor, și vom realiza și un live pe canalele primăriei de pe rețelele de socializare”, a spus viceprimarul Flavia Boghiu.

Fiecare foc de artificii va începe la ora 00.00 și va dura 7 minute. Conform contractului încheiat de municipalitate cu prestatorul SC R.I. Business Solution Group SRL, în urma licitației organizate pe SEAP, vor fi peste 1.000 de artificii, declanșate wireless, cu o frecvență cuprinsă între 0,03 și 2 secunde.  

Spectacolul de artificii costă, în acest an 114.900 de lei, fără TVA. El va putea fi urmărit exclusiv din case sau, pentru cei care nu au vizibilitate spre cele trei zone de lansare, online, pe pagina de Facebook a Primăriei Braşov sau de pe canalul de youtube al Municipalităţii. 

Restricțiile de circulație impuse de pandemie rămân valabile, între ora 23.00 și 5.00, fără nicio modificare de Anul Nou. Poliția Locală, împreună cu Poliția Națională, vor asigura măsurile de ordine publică cu efective mărite, iar cele două instituții fac apel către cetățeni pentru respectarea tuturor regulilor în vigoare, pentru a nu fi nevoite să recurgă la sancțiuni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.