Primăria Braşov şi-a stabilit un nou şef la Direcţia tehnică. Acesta este cadru universitar şi proiectant specialist în drumuri, poduri şi căi ferate

Primăria Braşv şi-a desemnat, în urma concursului organizat la finalul anului trecut, un nou director pentru Direcţia Tehnică. Acesta este Marius Comănici, un proiectant specialist în drumuri, poduri şi căi ferate, care este şi cadru universitar. 

În prima sa întâlnire cu presa, acesta a declarat că una dintre principalele sale preocupări va fi indentificarea de investiţii care, în final să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor şi să atragă noi investiţii. 

„Una dintre priorităţi este aceea de a identifica cele mai bune investiţii pentru o dezvoltare durabilă, optimă, scopul fiind acela de a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor şi atragerea investiţiilor, prin crearea de facilităţi”, a spus noul director al Direcţiei Tehnice din Primăria Braşov, Marius Comănici. 

Marius Comănici este absolvent al Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ca inginer căi ferate, drumuri și poduri, și a urmat mai multe cursuri postuniversitare și de perfecționare, inclusiv în Austria și Germania.

Din punct de vedere profesional, de la terminarea facultății a activat în domeniul proiectării de drumuri, poduri și căi ferate la diferite companii, publice și private, iar timp de 10 ani a fost cadru didactic universitar la Facultatea de Construcții a Universității Transilvania Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.