Amenajarea centrului de vaccinare de la Cinema Popular din Brașov, în stand-by. Mai trebuie montat un echipament, dar numai după obținerea unui aviz

Unul dintre cele cinci centre de vaccinare din Brașov, cel de la fostul Cinema Popular ar urma să fie amenajat după ce vor fi recepționate lucrările de reabilitare clădirii, acest lucru fiind anunțat de municipalitatea brașoveană încă din luna decembrie a anului trecut. Nici atunci și nici acum municipalitatea brașoveană nu știe exact când va fi gata fostul Cinema Popular, asta pentru că mai este nevoie de montarea unui chiller pentru instalația de climatizare. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov a anunțat că acest echipament este achiziționat, însă va putea fi montat abia după ce se va obține avizul de la Ministerul Culturii. 

„Propunerea noastră este ca acest chiller să fie montat în curtea interioară, înspre Colegiul Național Aprily Lajos. Având în vedere că este vorba de un monument istoric, pentru amplasarea echipamentului este nevoie de avizul Ministerului Culturii. Noi am depus dosarul, iar acum așteptăm acest aviz. Ulterior, pentru montarea chillerului va fi nevoie de câteva zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 

Lucrările la Cinema Popular au început în toamna anului 2018, constructor fiind Romconstruct Group şi CONCAS. Valoarea contractului este de 6.629.021 lei, fără TVA, iar finanțarea a fost asigurată de la bugetul local. Conform contractului, reabilitarea cinematografului Popular trebuia să fie gata în luna septembrie a anului trecut. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.