Cătălin Văsii rămâne prefect al Brașovului. Funcția de subprefect va fi negociată între USR PLUS și UDMR

Județul Brașov va avea și în continuare prefect liberal, funcție ce va fi ocupată în continuare de Cătălin Văsii. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Brașov, Adrian Veștea. 

Conform unor surse politice, postul de subprefect nu a fost încă negociată de partidele aflate în arcul guvernamental. Funcție de subprefect va reveni însă cu siguranță unui reprezentant al USR PLUS sau UDMR.

Dacă funcția va fi ocupată de USR PLUS, subprefect al Brașovului va fi Codruț Bucur,  în prezent consilier județean. Acest lucru a fost stabilit în urma unor alegeri interne, în care Bucur a avut câștig de cauză în fața lui Naomi Reniuț, doctor în drept și în fața Mihaelei Mușan, o specialistă în relația cu administrația publică. 

În declarația de avere depusă la Consiliul Județean Brașov în 9 noiembrie 2020, Codruț Bucur a scris că este salariat la o firmă de asigurări, iar în tot anul 2019 a încasat suma de 2.133 lei (adică 177,75 lei pe lună).  În schimb, Bucur are de achitat un credit de 144.998 de lei, scadent în anul 2036. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.