De mâine se redeschid restaurantele şi cafenelele din Braşov. Acestea vor funcţiona însă în regim special

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat hotărârea prin care Brașovul intră, începând de mâine în scenariul galben, valabil pentru o rata de incidență cuprinsă între 1,5 și 3 la 1000 de locuitori. În aceste condiții, organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea sălii.

De asemenea, tot de mâine este permis accesul clienților în interiorul restaurantelor și cafenelelor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, și doar în intervalul orar 6,00-23,00. Aceeași prevedere, privind accesul publicului fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spaţiului, se aplică și operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

„Având în vedere că de mâine, 3 februarie, Brașovul intră în scenariul galben, se vor deschide cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, la o capacitate de 30%. În ceea ce privește instituțiile de cultură ale Municipalității, două dintre acestea au anunțat deja că, din această săptămână, vor relua spectacolele cu public. Vorbim despre Teatrul Sică Alexandrescu și despre Teatrul Arlechino, urmând ca în cazul Operei și Filarmonicii să se ia o decizie în acest sens“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.