Primăria Sânpetru a pierdut hârtiile pentru proiectul de extindere a străzii Narciselor. Artera va lega comuna de municipiul Brașov

Proiectul de extindere a străzii Narciselor, care va asigura legătura între Brașov și Sânpetru ca rută alternativă la str. 13 Decembrie a ajuns în etapa de… „reconstituire”, asta după ce în arhivele Primăriei Sânpetru documentația proiectului nu mai este de găsit.

Situația a fost anunțată de consilierul local brașovean Ioan Corbu (USR-PLUS) după ce a avut o întâlnire cu primarul comunei Sânpetru, Marian Arhire, și mai mulți funcționari ai instituției, pentru a vedea cum poate fi deblocat proiectul. 

„Proiectului amenajării străzii Narciselor proiect care, deși ajuns într-un stadiu destul de avansat – Studiu de fezabilitate și Proiect Tehnic întocmite, situație cadastrală clarificată – era blocat tocmai la Primăria Sânpetru pe motiv că… funcționarii de acolo nu mai găsesc dosarul respectiv”, a explicat consilierul local Ioan Corbu. 

Pentru a rezolva problema, Primăria Sânpetru va solicita copiile proiectului de la Primăria Brașov, apoi va începe demersurile pentru exproprieri. Suma estimată pentru exproprieri se ridică la 2,9 milioane lei.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.