Angajatii Comprest acționează zilnic în cadrul campaniei de curățenie de primavara a Brașovului

Campania de curățenie de primăvară demarată de Primăria Municipiului Brașov este de astăzi în plină desfășurare, după ce din cauza vremii neprielnice s-a impus decalarea acțiunilor planificate cu două săptămâni. 

Astfel, operatorul de salubrizare Comprest SA va acționa săptămâna aceasta în cartierele Scriitorilor și Brașovul Vechi, dar și în zona Centrului Istoric. Până pe 29 aprilie, ar urma să fie igienizate toate cartierele municipiului, pe baza graficelor de lucru stabilite împreună cu inspectorii din cadrul municipalității. In paralel se va actiona și cu utilajele specializate pentru maturarea mecanizată a străzilor.

„În cadrul acestei campanii de curățenie de primavara se realizează activități de curățare a rigolelor, măturare manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor, precum și ridicarea depozitărilor accidentale de deșeuri, care, din păcate, încă mai creează probleme atât de mediu, cât și de ordin estetic. Apelăm și la spiritul civic al brașovenilor, astfel încât curățenia să fie păstrată, fiindcă cu toții ne dorim să avem un oraș curat, care să fie în continuare un exemplu pentru întreaga țară”, au precizat reprezentanții Comprest SA. 

 

Tot pentru curățenia de primavara, au fost amplasate pe domeniul public un numar semnificativ de containerele de 7-9 m.c. pentru depozitarea deseurilor de mari dimensiuni rezultate din gospodariile cetatenilor, cu exceptia molozului și altor resturi de materiale de construcții, care au un regim special.  

1 Trackback / Pingback

  1. Angajatii Comprest acționează zilnic în cadrul campaniei de curățenie de primavara a Brașovului – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.