Grădiniţa nr. 5 din Săcele, închisă din cauza cazurilor de COVID-19

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de urgenţă Braşov, coordonat de prefectul Cătălin Văsii, a decis azi suspendarea activităţii fizice de la Grădiniţa nr. 5 din municipiul Săcele. Hotărârea la propunerea conducerii unităţii de învăţămând, în urma constatării unor cazuri de COVID, şi are acordul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov. 

Grădiniţia nr. 5 din Săcele are sediul în corpul A, pe strada Viitorului nr.4,. Activitatea fizică va fi suspendată însă şi în corpul B, pe str. Petofi Sandor nr. 87.  Decizia intră în vigoare începând cu data de 24.03.2021. Activitatea poate continua în online, a decis CJSU. 

„Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Grădinița cu program prelungit nr. 5 din municipiul Săcele se va dispune tot prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov”, se arată în Hotărârea de azi a CJSU. 

În prezent, 96 de clase sau grupe care sunt trecute cu activitatea în online, din cauza cazurilor de COVID-19 confirmate. Printre acestea se află 8 grupe de la Gradiniţa Albinuța Făgăraș, 22 clase/grupe de la Sînpetru, 25 clase/grupe de la Ghimbav, și 7 clase/grupe de la Dăișoara, care are au activitatea total suspendată, plus clasele sau grupele din şcolile cu activitatea complet suspendată. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.