Medicul care a inventat propria schemă de tratament împotriva COVID, audiat la Colegiul Medicilor

Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea care susține că a vindecat 1.000 de pacienți COVID cu o schemă proprie de tratament, este audiată la această oră la Colegiul Medicilor Bihor. În faţa instituţiei, zeci de persoane au venit să o susțină.

Aproape 100 de oameni au venit luni în fața Colegiului Medicilor din Bihor pentru a o susține pe Flavia Groșan, relatează Digi24. Medicul a ajuns acolo în jurul orelor 13:30 pentru a fi audiat în Comisia de Etică. Printre cei care au aplaudat-o se numără oameni care spun că au fost tratați cu schema de tratament inventată de aceasta, oameni care contestă existența pandemiei, dar și unii care nu sunt de acord cu restricțiile luate de autorități pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

O familie de trei persoane a vorbit cu jurnalistul Digi24, căruia i-au spus că au fost consultați doar prin telefon, după ce au aflat că au COVID, iar schema de tratament nu ar fi costat mai mult de 100 de lei de persoană. 

Audierea Flaviei Groșan vine după declarațiile făcute de ea săptămâna trecută și anume că schemele de tratament anti-COVID din spitale ar fi prea dure, iar pacienții ar fi omorâți în spitale, dar și pentru că nu recomandă tratamentul cu oxigen medical.

Carmen Pantiș, președinte al Colegiul Medicilor Bihor, declara săptămâna trecută că Flavia Groșan „a tratat cazuri ușoare și medii”, iar mesajul acesteia pentru bolnavi este să stea acasă chiar dacă au o saturație a oxigenului de numai 80%. Flavia Groșan spune că a tratat pacienți COVID din toată țara online și că nu știe ca unul dintre ei să fi ajuns în spital. Informația nu este reală, susține Colegiul Medicilor Bihor.

Carmen Pantiș, președinte al Colegiul Medicilor Bihor:

„M-au informat colegii mei care lucrează în Municipal că pe secțiile de Pneumologie sau chiar în terapie intensivă au ajuns pacienți care au început tratamentul cu doamna doctor, la cabinetul privat”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.