Plantări de primăvară în Braşov. Primăria aşteaptă solicitări din partea asociaţiilor de proprietari. Va planta peste 2,4 km de gard viu şi 1500 de puieţi

90 de solicitări au ajuns până acum la Primăria Braşov, pentru plantarea de gard viu în grădinile din jurul blocurilor aflate în cartierele braşovene. 81 dintre acestea au fost depuse de asociaţiile din oraş, spune viceprimarul Sebastian rusu. Resul de 9 au venit din partea insoectorilor de la primărie, ieşiţi pe teren. Asociaţiile sunt aşteptate în continuare să depună solicitări, la Serviciul Amenajare Zone de Agrement al Primăriei, care poate fi contactat la numărul de telefon 0268/405.000, int. 188, 195, 198.

„Per total, avem vom pune la dispoziţie, în această primăvară, 2475 de metri liniari de gard viu, pentru plantări în cartiere”, a precizat viceprimarul Sebastian Rusu.

La aceasta se adaugă şi 1500 de arbori şi arbuşti din diferite specii, care vor fi plantaţi pe domeniul public, în diferite locaţii.

„Avem la dispoziţie puieţi din mai multe specii: tei, mesteacăn, prun ornamental, măr ornamental, platan, frasin, pin, thuya, ienupăr, care vor fi plantaţi în 74 de zone din oraş. De asemenea, avem în plan şi toaletarea arborilor deja existenţi. În acest sens, asociațiile de proprietari pot solicita oricând Serviciului Amenajare Zone de Agrement intervenția pentru toaletarea arborilor și arbuștilor de pe domeniul public”, a mai spus viceprimarul Sebastian Rusu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.