Pneumolog din Sibiu, la Spitalul municipal Făgăraş. În ultima perioadă, serviciile rau asigurate prin consultaţii online

Un medic din Sibiu a fost angajat pe specialitatea de pneumologie la Spitalul Municipal Făgăraş, după ce în ultima perioadă, în lipsa unui specialist, pacienţii care veneau la Dispensarul TBC erau consultaţi online sau prin deplasarea unui medic de la Braşov.

La finele săptămânii trecute au fost finalizate procedurile pentru concursul de ocupare a postului de medic specialist pneumolog, câştigătoare fiind desemnată Eliza Ada Ruxandu. Medicul îşi va începe activitatea în prima jumătate a lunii aprilia şi va ocupa acest post pe perioadă nedeterminată.

„Îi anunţăm pe făgărăşeni că s-a încheiat definitiv situația dificilă creată la Dispensarul TBC din cauza lipsei unui medic de specialitate. În toată această perioadă, în urma discuțiilor avute cu coordonatorul programului naţional, dr. Macavei, DSP Brașov, managerul spitalului și autoritățile locale s-a asigurat pacienților accesul la serviciile medicale de specialitate prin consultații online sau prin deplasarea unui medic de la Brașov la Dispensarul din Făgăraș. Întregul personal mediu și auxiliar își continuă activitatea în cadrul Dispensarului”, a anunţat Mariana Câju, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Făgăraş.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.