Programarea online pentru vaccinarea anti-COVID, ca la loto!

Ora 9.00 este cea în care cetăţenii ce locuiesc în judeţe cu care încep cu A, B şi C puteau să intre, timp de două ore pe platforma ROVACCINARE pentru a se programa în vederea administrării vaccinului anti-COVD, inclusiv în etapa a III-a, în localităţile cu rata de incidenţă cumulată de peste 4,5 la 1000 de locuitori.  

Doar că în intervalul de două ore alocat judeţelor de la A la B, încercările de programare ale celor interesaţi s-au transformat mai degrabă într-un jos de-a „baba-oarba” sau de loto. Doar cei norocoşi au reuşit să prindă platforma în funcţuiune, aceasta fiind mai mult picată sau inaccesibilă. 

Reamintim că azi, de la ora 9.00 s-au deschis succesiv listele de programare pentru vaccinare, după cum a anunţat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID19 (CNCAV). 

CNCAV subliniază că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației, iar în aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri. Doar că, în intervalele acordate judeţelor, este vorba mai mult de „perioade de mentenanţă” decât de perioade de funcţionare. 

Mai multe, AICI: 

Listele de așteptare pentru programarea la vaccinare se deschid luni începând cu ora 9.00 / Programul deschiderii pe județe

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.