Un consilier local PSD cere transport gratuit în weekend, pentru cetățenii Brașovului

Consilierul social-democrat Lucian Pătraşcu propune colegilor din Consiliul Local Braşov introducerea unei zile pe săptămână sau a întregului weekend în care transportul în comun în municipiu să fie gratuit.

Liderul grupului consilierilor locali PSD Braşov, Lucian Pătraşcu, a reiterat, astfel, luni, ideea lansată în urmă cu un an de zile, conform căreia braşovenii să beneficieze de transport în comun gratuit, o zi pe săptămână sau în weekend. 

„Având în vedere aglomeraţia de pe anumite artere principale din Braşov, dar şi nivelul de poluare, propun colegilor din Consiliul Local luarea unor măsuri concrete şi rapide care să ducă la transformarea Braşovului într-un adevărat oraş verde şi fără poluare. (…) Voi propune iniţierea unui proiect de hotărâre prin care să implementăm la Braşov, o zi pe săptămână sau chiar întreg weekend-ul, în care braşovenii să beneficieze de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun. Impactul bugetar nu poate fi atât de mare, mai ales că deja municipalitatea plăteşte subvenţii societăţii de transport”, a arătat Pătraşcu, într-un comunicat de presă.  

El a adăugat, conform sursei citate, că speră ca toţi colegii consilieri, dar şi Executivul Primăriei, să susţină această iniţiativă şi ca proiectul să fie votat, cât mai repede, de plenul Consiliului Local.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.