De azi, parcările din Brașov se plătesc non-stop. Primăria a pierdut procesul cu operatorul P&P

Tribunalul Covasna a emis vineri o hotărâre intermediară favorabilă firmei P&P, care a deschis un proces împotriva Consiliului Brașov, prin care a cerut suspendarea hotărârii de Consiliu Local prin care au fost anulate tarifele de noapte pentru parcări, dar și cele de duminica. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Municipiul Brașov în termen de 5 zile de la comunicare. Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, decizia este executorie până la judecarea de către instanța de fond a solicitării de anulare a hotărârii de Consiliu Local.

Reamintim că în 27 noiembrie, noul Consiliu Local Brașov a aprobat o hotărâre care anula prevederile Regulamentului aprobat de vechiul CL, astfel încât parcarea în municipiul Brașov să devină gratuită în zilele săptămânii dar și duminică, după ora 20.00. În urma acestui vot al Consiliului Local, firma P&P a atacat hotărârea aleșilor și astăzi a avut câștig de cauză.

Între timp, și Municipalitatea a apelat la servicii externe de avocatură, angajând o firmă cu care a lucrat și primăria sectorului 1 a Capitalei, condusă de Clothilde Armand (USR). Este de așteptat ca respectiva casă de avocatură să depunsă recurs la decizia instanței. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.