După ce trebuit să renunțe la mandatul de consilier județean, fostul primar al Predealului și-a găsit locul într-un Consiliu de Administrație

După ce a trebuit să se retragă de pe lista de candidați PNL pentru Consiliul Județean Brașov la alegerile locale din 2020, fostul primar al orașului Predeal, Liviu Cocoș, a obținut un post în Consiliul de Administrație la SC Metrom Industrial Parc SA Brașov, societate comercială la care acționar este Consiliul Județean Brașov. 

Liviu Coocoș a obținut postul în structura de conducere a societății amintite în urma unui concurs la care s-a mai înscris o persoană, Luminița Puiu, însă aceasta nu s-a mai prezentat la interviul final, chiar dacă, în urma analizei dosarului de candidatură, avea acest drept. 

Pe de altă parte, la interviu, Liviu Cocoș i-a impresionat pe membrii comisiei, având în vedere că a obținut 99,40 puncte, dintr-un total de 100. 

Reamintim că anul trecut Liviu Cocoş a fost candidat la Consiliul Judeţean Braşov, locul 6 în lista PNL. El a fost și consilier local la Predeal, apoi primar al orașului. După alegerile locale de anul trecut, el a renunțat la mandatul consilier județean  din cauza unei condamnări definitive la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, în calitate de consilier local. De altfel, din cauza aceleiași condamnări, în anul 2017 el nu și-a putut duce la bun sfârșit al doilea mandat de primar,  câștigat la alegerile locale din 2016.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.