Prefectul cere Poliției și Jandarmeriei mai multe controale la Comăna. Incidența COVID a depășit 8 la mie, în localitate

Controalele și monitorizările se vor înteți, în perioada următoare, în localitatea Comăna. Într-o întâlnire care a avut local azi, prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii a discutat cu reprezentanți ai conducerilor Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Grupării Mobile de Jandarmi și Primăriei Comana, solicitând suplimentarea acțiunilor de monitorizare și control al respectării măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate.

Solicitarea ajunsă la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefect, vine de la Direcția de Sănătate Publică, instituție care în ultima perioadă a primit mai multe sesizări din partea cadrelor medicale din comună. De altfel, la Comăna, în ultimele zile s-a înregistrat o creștere vizibilă a incidenței cazurilor de COVID-19. 

Potrivit DSP, azi în localitate sunt 27 de cazuri confirmate, la o populație e 3.151 de locuitori, ceea ce înseamnă o incidență e 8,57 la mie. 

În acest context, forțele de ordine vor mobiliza efective mărite, care vor intensifica verificările, în colaborare reprezentanții Primăriei și Comitetului Local pentru Situații de Urgență Comana, în toate satele aparținătoare: Comăna de Jos, Comăna de Sus, Crihalma şi Ticuşu Nou.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.