Răzvan Lucescu a salvat ACS SR Braşov de faliment. A plătit jumătate din datoriile clubului la ANAF

ACS SR Brașov a primit o mare gură de oxigen. Fostul jucător și antrenor al lui FC Brașov, Răzvan Lucescu (52 de ani), a achitat jumătate din datoriile clubului SR Brașov (L3) către ANAF. 

ACS SR Brașov este pe locul trei în Seria a 5-a a Ligii a 3-a și luptă pentru un loc la barajul de promovare în Liga 2. Gruparea a fost înființată de suporterii lui FC Brașov în 2017, după falimentul „galben-negrilor“.

„Datoriile vechi către ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au rămas piedica cea mai mare, cu datorii către stat nu se pot primi sponsorizări deductibile pentru companii și nici nu se pot iniția proiecte cu alte surse de finanțare. S-a apelat la stegari sau foști stegari de pretutindeni pentru a da o mână de ajutor. Un pas uriaș a fost făcut zilele trecute, când stegarul Răzvan Lucescu, fost jucător şi mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a oraşului, a răspuns afirmativ solicitărilor venite din partea managerului general Ciprian Jurubescu și a trimis o sumă consistentă în conturile clubului, care acoperă aproape jumătate din datoriile către ANAF!Îi mulţumim lui Răzvan Lucescu pentru tot ce a făcut pentru FC Brașov şi pentru că s-a implicat în susţinerea SR Municipal Brașov“, se arată într-un comunicat al grupării brașovene.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.