CSU Olimpia Braşov, în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet feminin

Foto: Olimpia CSU Brasov

CSTBv CSU Olimpia Braşov s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, miercuri, după ce a învins-o pe CS Municipal Târgovişte cu scorul de 80-73 (24-19, 9-14, 15-18, 19-16, 13-6), în urma unei reprize de prelungiri, pe teren propriu.

Olimpia s-a impus cu 2-0 la general în duelul din primul tur la play-off-ului, după ce a câştigat şi primul meci, de marţi, tot la Braşov, cu 77-72.

CSM Târgovişte conducea cu 67-62 când mai erau 34 de secunde de joc, dar formaţia de sub Tâmpa a reuşit egalarea, după trei libere consecutive transformate de Biljana Pesovic şi un ”lay up” aparţinând americancei Sara Nicole Dickey, cu 9 secunde înaintea expirării timpului regulamentar.

De la Olimpia, care a folosit doar 7 jucătoare în acest meci (cinci au evoluat peste 40 de minute fiecare), MVP a fost Biljana Pesovic, cu 33 puncte şi 12 recuperări, iar Ines Corda a contribuit cu 23 de puncte.

CS Municipal Târgovişte a contat pe opt jucătoare, iar cea mai bună a fost Ancuţa Stoenescu, 28 p, 5 rec, susţinută de Alina Mihaela Chivu, 17 p, 8 rec, 3 pd.

Primul tur din play-off s-a desfăşurat după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

În semifinale, CSTBv CSU Olimpia Braşov o va înfrunta pe Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipă neînvinsă în sezonul regulat, în timp ce CS Municipal Satu Mare va primi replica formaţiei FCC Baschet UAV Arad.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.