Restricțiile de weekend se modifică la Brașov. Programul magazinelor se prelungește, iar persoanele pot circula până la 22.00

Având în vedere prevederile H.G. nr. 432/8.04.2021, precum și incidența cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul municipiului Brașov, respectiv de 3,24 la mie restricțiile privind programul unităților comerciale și circulația cetățenilor pe perioada weekend-ului se modifică.

**

Astfel, în perioada weekend-ului, programul unităților comerciale se prelungește până la 21.00, iar circulația cetățenilor este permisă până la ora 22.00. 

Aceleași prevederi sunt valabile și pentru alte localități unde incidența este cuprinsă între 3 și 4 cazuri la mia de locuitori: Bod, Ghimbav, Săcele, Cața, Bunești, Predeal, Ucea. 

În schimb, la Bran, Sânpetru și Prejmer, unde inciența este între 4 și 7,5 la mie, se aplică în continuare restricțiile de weekend, cu unitățile comerciale închise la ora 18.00 ș icirculația restricționată de la ora 20.00. În județul Brașov, o singură localitate a mai rămas în carantină zonală. Este vorba de Comăna, unde incidența este de 4,44 la mie azi. 

1 Trackback / Pingback

  1. Restricțiile de weekend se modifică la Brașov. Programul magazinelor se prelungește, iar persoanele pot circula până la 22.00 – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.