Brașovenii, așteptați duminică la un nou maraton al vaccinării. Acțiunea este destinată angajaților din HoReCa

Duminică, 16 mai, la intrare pe str. Republicii, în zona Modarom, între orele 8.00 și 20.00, se desfășoară cel de al treilea maraton de vaccinare din cadrul campaniei  „Liber la vaccinare, liber la viață!“, organizat de Primăria Brașov și de Direcția de Sănătate Publică Brașov . Evenimentul poartă titlul ,,Liber la restaurante!” și le este dedicat angajaților din domeniul HoReCa, precum și tuturor celor care își doresc ca accesul în restaurante și cafenele să se facă fără restricții.  În cadrul evenimentului de duminică, vaccinarea se face fără programare, doar cu buletinul, cu vaccin Pfizer.  Acțiunea va începe la ora 8.00 și se va încheia la ora 20.00. 

Primul eveniment din cadrul acestei campanii s-a derulat la Teatrul Sică Alexandrescu sub titlul ,,Liber la cultură!” și a fost dedicat artiștilor, care vor să se întoarcă pe scenă, și iubitorilor de cultură, care își doresc să urmărească din nou live evoluția artiștilor, în sălile de teatru și de concert.

Al doilea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, ,,Liber în Europa!”, a fost dedicat iubitorilor de călătorii și angajaților din agențiile de turism din Brașov și s-a desfășurat în Piața Sf. Ioan.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.