Care sunt cele mai bune case de pariuri online din România?

Pariurile sunt o parte din viața noastră. Și acum îmi amintesc primele pariuri, pe vremea când Steaua se bătea cu CFR pentru titlu. Stăteam, analizam și alegeam cu grijă meciurile pe care să le pun pe bilet. Ce păcat, însă, că nu aveam atât de multe oportunități de pariere cum avem acum! Pe vremea aceea erau doar câteva agenții online, care nu aveau prea multe de oferit. De asemenea, nu toate erau de încredere, întrucât nu exista o autoritate care să reglementeze jocurile de noroc. În cazul unor probleme, banii îți puteau fi blocați și pur și simplu nu aveai ce face.

Acum lucrurile stau cu totul altfel. Pe piața din România au apărut numeroase agenții de pariuri online. Odată cu acestea, guvernul a decis să creeze un oficiu care să se ocupe de autorizarea caselor de pariuri. Și, pentru a atrage jucători, fiecare dintre acestea vine cu oferte care mai de care mai apetisante. Dar care sunt aceste case de pariuri autorizate și de ce sunt acestea cele mai bune case de pariuri din țara noastră? 

Cine reglementează aceste agenții? 

Foarte multă lume caută în ultimul timp tot felul de case de pariuri online păreri. La majoritatea review-urilor caselor de pariuri vei vedea o secțiune extrem de importantă și anume licențierea. Licența fiecărei agenții trebuie să fie acordată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (prescurtat ONJN). În mod contrar, casa de pariuri nu este valabilă în țara noastră. Totuși, poți juca la acestea. O faci pe riscul tău, deoarece depunerile nu sunt securizate, poți avea probleme la retrageri și, mai presus de toate, agențiile nu plătesc taxele necesare. Cu alte cuvinte, nimeni nu îți garantează securitatea banilor pe care-i depui și legalitatea acestora.  

Care sunt beneficiile caselor de pariuri autorizate?

Licența ONJN atestă că agenția respectivă îndeplinește un anumit standard de satisfacție. Pe lângă aceasta, mai avem și alte beneficii, precum: 

  • Casele de pariuri licențiate au o ofertă mai bună de pariere pentru jucătorii români.

Cu alte cuvinte, dacă înainte jucai oriunde și nu prea găseai oferte pentru Liga 1, acum casele de pariuri din România au oferte speciale. Găsești extrem de multe tipuri de pariuri pentru sporturile românești.

  • Operatorii sunt nevoiți să acorde posibilitatea depunerii și retragerii în lei.

Din nou, evităm problemele cu care eram oarecum obișnuiți înainte de înființarea ONJN. La unele agenții puteai să depui doar în EURO și nu toată lumea avea un card în valută la vremea aceea.

  • Poți depune plângeri care pot fi rezolvate mai ușor.

Acum ai mai multe șanse de a rezolva problemele care apar la depunerile, retragerile sau pariurile la agențiile autorizate.

După cum observi, există numeroase avantaje pentru a juca la casele de pariuri licențiate. Astfel, recomandarea mea este să alegi doar aceste agenții, deoarece este mult mai sigur și mai legal.

1 Trackback / Pingback

  1. Care sunt cele mai bune case de pariuri online din România? – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.