Caz inedit la Cimitirul Municipal Brașov: mort jefuit la Casa rece. Poliția a intrat pe fir

Pe lângă durerea pierderii unei persoane dragi, o familie care a înmormântat o persoană decedată a avut parte de o surpriză neplăcută. Când au mers vineri la capelă, au constat că persoanei decedate i-a dispărut un inel și o icoană. „I-au furat tot”, au spus membrii familiei, care a depus o plângere la Poliție. 

Cimitirul Municipal Brașov este administrat de RIAL SRL, firmă aflată în subordinea municipalității brașovene. Întrebați de acest caz, reprezentanții Primăriei Brașov au precizat că, potrivit informațiilor celor de la RIAL, „aparținătorii unei persoane decedate au sesizat faptul că între orele 12.00 – 14.00, cineva a deschis capacul sicriului și a luat de la decedat un inel, o iconița și suma de 8 lei. Totodată, hainele persoanei decedate erau în dezordine și mâinile nu mai erau in aceeași poziție. Poliția face cercetări”. 

Reprezentanții RIAL a menționat că „cel puțin în ultimii 20 de ani nu s-am mai semnalat un astfel de incident” și au menționat că accesul la Casa rece, pe timpul zilei, este nerestricționat. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.