De mâine se fac vaccinări anti-COVID și la centrul de la Ghimbav. Aici se vor folosi numai doze de Pfizer

De mâine se fac vaccinări anti-COVID şi la centrul special amenajat în oraşul Ghimbav. La acest centru, amenajat la sala de sport a Şcolii cu program I-IV („Şcoala mică”, str. Şcolii nr. 7), sunt aşteptaţi locuitorii din Ghimbav dar şi cei din unităţile administrativ-teritoriale limitrofe, anunţă primarul Ionel Fliundra.

Vaccinarea se va face în baza unei programări direct la centru su prin e-mail la adresa relatiipublice@primaria-ghimbav.ro.

Direcţia de Sănătate Publică Braşov a avizat centrul de vaccinare de la Ghimbav încă de dinainte de Paşte, după ce, încă din luna martie, în contextul unei rate ridicate a cazurilor de infectare cu COVID-19, Primăria a solicitat o echipă mobilă de vaccinare. Ulterior, administraţia locală a amenajat centrul de vaccinare în sala de sport a şcolii.

Centrul de vaccinare de la Ghimbav va avea un singur flux, aici urmând să lucreze un medic și două asistente, un registrator, două persoane pentru pază şi o persoană pentru serviciile de curăţenie şi dezinfecţie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.