După ironiile cu „primarul păpădie”, au apărut „grădinarii”. În giratoriul din Livada Poștei din Brașov se fac plantările de primăvară

Dacă în alți ani, giratoriile din Brașov erau multicolore, fiind pline de lalele și alte flori, în acest an, rondurile verzi din intersecții nu au mai fost „vesele”, singurele „pete de culoare”  fiind… păpădiile.

Acest lucru a fost observat de mulţi brașoveni, care au început să își amintească astfel de „epoca Scripcaru”, spunând că în vremea lui giratoriile arătau mai bine.

 

Ba mai mult, un brașovean a și distribuit pe Facebook o poză cu un giratoriu plin de păpădii, plus cu mesajul „Am trecut de la Primarul Panseluță la Primarul Păpădie”. 

 

Cum primarul Brașovului este foarte atent la semnalele de pe Facebook, cel mai probabil că a fost „atins” de această ironie. În consecință, pare că i-a mobilizat pe cei care se ocupă de înfrumusețarea giratoriilor, iar luni, la cel din Livada Poștei au fost plantate primele floricele din acest an. Acum, rămâne de văzut cum vor arăta după ce vor înflori. 

 

1 Trackback / Pingback

  1. După ironiile cu „primarul păpădie”, au apărut „grădinarii”. În giratoriul din Livada Poștei din Brașov se fac plantările de primăvară – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.