Dan Cogălniceanu, la conducerea Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov până în 2022. El a fost repus în funcție după mai bine de un an de „suspendare”

După nu a luat 7.00, care este „nota de trecere” la examenul de evaluare a activității pe anul 2018 și a fost eliberat din funcție, Dan Cogălniceanu a fost reîncadrat pe postul de manager al Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov. El a câștigat procesul prin care a contestat procedura de evaluare din 2019. 

Conform reprezentanților municipalității brașovene, decizia Curții de Apel Brașov a fost emisă în 10 februarie 2021, a ajuns la Primărie în 22 februarie 2021, iar decizia de primar privind reîncadrarae în funcție a fost emisă în 25 martie 2021. Mandatul lui este pe cinci ani, respectiv iulie 2017 (cand a fost numit în funcție în urma unui concurs) – iulie 2022, când în expiră mandatul. Totuși el va trebui să treacă prin evaluări anuale însă, având în vedere că în anul 2020 el nu a avut activitate, următoarea evaluare ar urma să anul viitor, când oricum trebuie organizat un nou concurs. 

Totuși reprezentanții Primăriei Brașov se gândesc acum la o modalitate de analizare a activității directorului în primul calendaristic de mandat, respectiv 2018. 

Reamintim că la evaluarea din anul 2019, Dan Cogălniceanu a obținut nota 5,94, prezentând un raport de activitate care cuprindea pasaje întregi din planul de management cu care a obținut funcția de director. 

Pe lângă faptul că a fost obligată să îl repună în funcție, Primăria Brașov va trebui să îi plătească și salariile restante, din perioada în care nu a fost director, adică peste 77.000 de lei. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.