Fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, şi-a schimbat numele şi a plecat la Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Fost secretar de stat, dr. Andreea Moldova) (demisă odată cu ministrul Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii), va lucra în continuare în gestionarea şi combaterea COVID-19, după ce a fost angajată în cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).  

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a fostei colaboratoare a lui Vlad Voiculescu. Fostul secretar de stat, care a condus şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov, din postura de director medical, a trecut între timp şi printr-o schimbare de nume, semnând acum cu numele de dinaintea căsătoriei: Andreea Căpîlna.  

După plecarea de la Ministerul Sănătăţii, ea s-a întors pentru o scurtă perioadă de timp la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. 

Printre realizările de până acum ale medicului se numărăr premiul obținut pentru Spitalul Sf. Constantin Brașov pentru „Cel mai curat spital din Europa”, în 2013 şi reconfrmat în 2018, în perioada în care dr. Andreea Moldovan , acum Căpîlna, a fost coordonator al Compartimentului Prevenire și Control al Infecțiilor Nosocomiale. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.