Multe surprize la Grădina Zoologică din Brașov și Centrul de Agrement din Poiană, de Ziua Copilului

Copiii vor avea intrare gratuită marți, de 1 Iunie, la Grădina Zoologică și la Centrul de Agrement din Poiana Brașov.  De asemenea, celor mici li s-au pregătit mai multe surprize. 

Astfel, Grădina Zoologică le-a pregătit copiilor 8 ore de distracție, între 11.00 și 19.00, în care vor putea să admire și să afle lucruri interesante despre ele și preocupările lor, direct de la cei care se ocupă cu multă pasiune de ele, vor face desene pe asfalt, se vor putea juca șotron, baba oarba, rațele și vânătorii, elastic și multe alte jocuri. Intrarea este gratuită pentru copiii de până la 14 ani.

Totodată, Grădina Zoologică va fi deschisă și în 31 mai, pentru a le da posibilitatea turiștilor și brașovenilor care au un weekend prelungit să viziteze zoo Brașov, deși programul grădinii este de marți până duminică.  

La  Centrul de Agrement din Poiana Brașov, copiii ci vârsta între  4 și 14 ani, avea acces gratuit la toate activitățile centrului. Ei vor putea exersa aruncare bilelor de bowling, pe cele 8 piste profesioniste, vor putea juca biliard, pe cele 3 mese, tenis de masă, unde vor avea la dispoziție 4 mese, vor putea face escaladă, juca minigolf sau șah și vor putea utiliza simulatoarele și jocurile electronice pe care le are acest centru. Programul dedicat copiilor va fi între 12.00 și 17.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.