Vlad Voiculescu compară demiterea Andreei Moldovan (Căpîlna) cu cea a Laurei Codruţa Kovesi

”Dr. Andreea Moldovan (Căpîlna după despărţirea de dr. Moldovan) va lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii la Geneva. Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce profesioniste şi cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în ţara ei. Este o poveste comună a milioane de români”, a scris, luni seară, pe Facebook, Vlad Voiculescu, după ce aceasta a anunţat că va lucra pentru OMS.

Acesta adaugă ”un detaliu suplimentar”, comparând povestea Andreei Moldovan cu cea a Laurei Codruţa Kovesi. 

”Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această ţară a fost demisă de la vârful unei instituţii fără ca măcar o dată să îi fi fost reproşat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte. Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieşea purtătorul de cuvânt să anunţe. Acum a fost un comunicat de presă. La câţiva ani distanţă, „statul român” a ales să acţioneze la fel”, a mai scris Voiculescu.

Vlad Voiculescu şi Andreea Moldovan (acum Andreea Căpîlna) au fost demişi de la Ministerul Sănătăţii după apariţia unui ordin de ministru care modifica criteriile pentru instituirea carantinei, fără ca documentul să fie cunoscu de premierul Florin Cîţu sau discutat în Guvern.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.