Conducerea RIAL Brașov a făcut un pas înapoi. După trei zile, salariați au revenit la programul normal

Anunțată ca o măsură de reducere a cheltuielilor pentru a se putea redresa societatea comercială, reducerea programului pentru cei mai mulți salariați, de la 8 la 4 ore a durat trei zile, pentru că de astăzi se revine la programul normal.

„Salariații au fost anunțați că din 18 iunie se revine la programul normal de lucru de 8 ore pe zi”, a declarat joi reprezentantul salariaților de la RIAL Brașov, Petre Dragomir.

El a precizat că salariaților li s-a transmis că RIAL va reveni în scurt timp la normalitate în ceea ce privește comenzile. 

Reamintim că în ultimele zile, salariați de la RIAL SRL au depus mai multe sesizări la ITM Brașov, reclamând faptul că reducerea timpului de muncă și, implicit, a salariilor s-a făcut fără acordul angajaților. 

De asemenea, ei au reclamat că nu le-au fost acordate tichetele de masă, acestea acestea fiind prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă la nivel de unitate. 

Pe de altă parte, în ședința de plen de joi, Consiliul Local Brașov a aprobat majorarea capitalului social al RIAL SRL cu 9,5 milioane de lei, suma fiind necesară plății datoriilor și desfășurării activității societății. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.