Încă un ales local al PNL Braşov îşi dă demisia din Consiliul Local

Consilierul local liberal al municipiului Braşov, Valeriu Vătavu, şi-a dat demisia din administraţia locală. Demisia sa a fost depusă şi înregistrată la CL Braşov încă din 30 mai, după cum a confirmat alesul. 

Pentru plecarea din Deliberativul local, Vătavu a invocat „situaţia personală”, însă a subliniat că nu va părăsi partidul. „Voi rămâne pentru totdeauna în PNL”, a spus  Valeriu Vătavu. 

Vătavu este al doilea consilier local al PNL care părăseşte, prin demisie, Consiliul Local Braşov, în ultimele săptămâni, după Radu Paul. 

Update: locul lui Valeriu Vătavu în CL Brașov va fi luat de Constantin Busuioc, lucru confirmat de președintele organizației municipale, viceprimarul Sebastian Rusu.

„A avut o discuție și cu mine, dar și cu președintele Organizației Județene a PNL Brașov, Adrian Veștea. A spus că are niște planuri care nu îi mai permit să ocupe postul de consilier local. În schimb, el nu a demisionat din PNL”, a declarat Rusu.

** 

Cu această ocazie, în Consiliul Local Braşov ar putea reveni Ciprian Chiricheş, cel care a mai deţinut două mandate în Deliberativul local. Chiricheş, care ar ocupa locul lăsat liber de Vătavu, este următorul pe listă. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.